BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A svéd autógyártó, a Volvo negyedéves gyorsjelentését ismerhetjük meg. A vállalat 69,4 milliárd svéd korona bevételt érhetett el az időszakban, és 4,1 milliárd svéd korona adózott eredményt a konszenzust szerint.

Publikálja negyedéves számait a Daimler is. Az autógyártó bevétele 38,9 milliárd euró lehetett az időszakban, a működési eredmény szintjén pedig 3,44 milliárd eurós nyereséget könyvelhetett el.

A Honeywelltől 9,8 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 1,6 dolláros nyereséget várnak az elemzők a negyedévben, amikor az ipari konglomerátum közzéteszi legfrissebb gyorsjelentését a tőzsdék zárása után.

Az euróövezetben októberben kissé erősödhetett a lakosság optimizmusa a gazdasági kilátásokat illetően. A fogyasztói bizalmi index –8,2 pontról kerek 8 pontra javulhat a piaci várakozások szerint.

A San Franciscó-i Federal Reserve elnöke, John Williams mond beszédet egy banki konferencián, amelyet élőben közvetítenek az interneten. Magyar idő szerint este fél 9-kor kezdődik az esemény.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.