BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Hétfőn a Philips negyedéves eredményeivel folytatódik a gyorsjelentési szezon. A holland konglomerátumtól 27,21 milliárd eurós bevételt várnak az elemzők, ami egyszázalékos növekedés az előző évihez képest.

Az amerikai tőzsdék zárása után kerül sor a Visa harmadik negyedéves gyorsjelentésére. Az amerikai kártyatársaság 73 centes egy részvényre jutó eredménnyel zárhatta az időszakot a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

Közzéteszi negyedéves számait az amerikai T-Mobile. A távközlési cégtől 9,42 milliárd dolláros bevételt és 23 centes egy részvényre jutó eredményt várnak a piacok, vagyis mind a bevétel, mind a profit emelkedhetett.

Németországban az októberi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index első becslését közlik. A megelőző négy hónapban kedvező eredményekről, végig 53 pont feletti értékről számoltak be.

Az euróövezet előzetes októberi feldolgozóipari bmi-jét is közzéteszik. Legutóbb 52,6 pontos eredményről számoltak be, ami jelentős visszapattanást jelentett az augusztusi 51,7 pontról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.