BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Megismerjük a Tesla Motors negyedéves gyorsjelentését az amerikai tőzsdék zárása után. Az elemzői várakozások szerint 2,34 milliárd dolláros bevétele lehetett az elektromos autókat gyártó cégnek.

Publikálja negyedéves számait a Groupon. A kuponos cég 710 millió dolláros bevételt érhetett el, egy részvényre jutó eredménye pedig 2 centes veszteség lehetett a Thomson Reuters elemzői konszenzusa szerint.

Közzéteszi eredményeit a Coca-Cola. Az üdítőital-gyártó vállalat bevétele közel 8, profitja pedig 6 százalékkal csökkenhetett a július–szeptemberi időszakban az egy évvel ezelőtti szinthez képest.

Az USA árukereskedelmi hiánya várhatóan alig nőtt szeptemberben. Az áruexport augusztusban 1 százalékkal bővült. Összességében a behozatal szintje is nőtt, azonban a fogyasztási cikk importja két hónapja csökken.

Repülőgépgyártók eredményeivel folytatódik a gyorsjelentési szezon szerdán. A világ két legnagyobb utasszállítórepülőgép-gyártója, az amerikai Boeing és az európai Airbus is közzéteszi negyedéves számait.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.