BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a Delta Air Lines. Az amerikai légitársaság bevétele 5 százalékkal eshetett az előző év azonos időszakához képest, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,65 dollár lehetett.

Kínában a külkereskedelem szeptemberi számait teszik közzé. A várakozások szerint éves összehasonlításban 3 százalékkal csökkenhetett az export, és 1 százalékkal nőhetett az import volumene.

Patrick Harker, a philadelphiai Federal Reserve elnöke az amerikai gazdaság kilátásairól tart előadást a bank globális ügyekkel foglalkozó tanácsa előtt. Az esemény magyar idő szerint este negyed 7-kor kezdődik.

Az Egyesült Államok Energetikai Információs Hivatala közzéteszi havi rövid távú energiapiaci kilátásokról szóló előrejelzését, amelyben 2017 végéig megbecsülik az olaj- és gázkitermelés alakulását is.

Az USA Energetikai Információs Hivatala a nyersolajtartalékok heti változásáról is jelent. Legutóbb 3 millió hordós csökkenésről számoltak be, amivel 499,7 millió hordóra mérséklődött a tartalékok szintje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.