BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Technológiai vállalatok eredményeivel folytatódik a jelentési szezon. Közzéteszi a július–szeptemberi időszakra vonatkozó gyorsjelentését a Google anyavállalata, az Alphabet. Bevétele és nettó eredménye 18 százalékkal emelkedhetett az előző év azonos időszakához képest.

Tőzsdezárás után publikálja számait az Amazon.com. Az elemzők 32,7 milliárd dolláros bevételt és 80 centes egy részvényre jutó eredményt várnak.

Magyar idő szerint este 7-kor kezdődik az Apple következő nagy eseménye: a várakozások szerint új személyi számítógépeket mutat be a társaság, a többi között egy MacBook Pro laptopot.

A harmadik negyedéves foglalkoztatottsági és munkanélküliségi adatokat közli a KSH. A második negyedévben 5,1 százalék volt a munkanélküliségi ráta, ez július és szeptember között 5 százalék alá csökkenhetett.

Az Egyesült Királyság harmadik negyedéves GDP-jének első becslését teszik közzé, amelyből kiderül, mekkorát fékezett a gazdaság a Brexit-referendum hatására. A piacon 0,3 százalékos negyedéves növekedést várnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.