BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az augusztusi ipari termelési adatokat közli a KSH. A nyári teljesítmény mindeddig gyászos volt, az év első hét hónapjában csak 1,3 százalékos volt a bővülés az előző év azonos időszakához képest.

A magyar külkereskedelem augusz­tusi számait is közzéteszi a KSH. A júliusi számokon meglátszottak a gyenge ipari termelési adatok, az export 5,2 százalékkal, az import 6 százalékkal csökkent éves összehasonlításban.

Az Egyesült Államokban a mezőgazdasági szektoron kívüli foglalkoztatottság szeptemberi bővüléséről számolnak be. A várakozások szerint az augusztusi 126 ezer után most 175 ezer fős emelkedés jöhet.

Németországban is közlik az ipari termelés augusztusi számait. Júliusban 1,5 százalékkal esett vissza havi szinten a termelés, amire közel két éve nem volt példa. A piac most 0,7 százalékos bővülésre számít.

Washingtonban megkezdődik a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank háromnapos éves találkozója, amelyen számos neves pénzügyi vezető és politikus is részt vesz a világ minden tájáról.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.