BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Lufthansa ma publikálja gyorsjelentését. Miután mostanában a jegyárak csökkenése miatt több légitársaság is közzétett profitfigyelmeztetést, így az egész szektorra vonatkozóan érdekesek lesznek a Lufthansa számai.

A Federal Reserve dönt a kamatokról magyar idő szerint este 7 órakor. A piacokon szinte biztosra veszik, hogy az elnökválasztás miatt az év utolsó ülésére, decemberre halasztják a következő kamatemelést.

Az Egyesült Államokban az ADP közli a foglalkoztatottság októberi alakulását a versenyszférában. A szeptemberi 154 ezer fős bővülés után most 160 ezer fővel emelkedhetett a létszám a várakozások szerint.

Magyarországon az októberi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexet publikálja az MLBKT. A harmadik negyedév nagyon jól zárult szeptemberben, a mutató 51,7 pontról 57 pontra ugrott.

Megismerhetjük a Facebook harmadik negyedéves számait. A vállalat bevétele 6,92 milliárd dollárra rúghatott az elemzői várakozások szerint, ami több mint 50 százalékos növekedés az előző év azonos negyedévéhez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.