BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kínában a novemberi ipari termelési és kiskereskedelmi adatokat publikálják. Az ipar teljesítménye 6 százalékkal lehetett magasabb, mint egy évvel korábban, míg a kiskereskedelem 10,3 százalékkal bővülhetett.

Németországban a decemberi ZEW gazdasági hangulatindexet közlik. A várakozások szerint féléves csúcsára, 14 pontra emelkedhetett a német intézményi befektetők és elemzők optimizmusa.

Németországban a novemberi infláció második becslését teszik közzé. Az előzetes adatok szerint 0,8 százalékkal nőttek a fogyasztói árak egy év alatt, hasonlóan októberhez. Ennél magasabban 2014 nyarán járt a mutató.

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) délelőtt 10 órakor közzéteszi havi olajpiaci jelentését, amelyben a világpiaci kereslet és kínálat alakulásáról, a kitermelésről és a tartalékokról is beszámol.

Az Egyesült Királyságban a fogyasztói árak novemberi alakulását közlik. A várakozások szerint az októberi 0,9 százalékról 1,1 százalékra gyorsulhatott a drágulás éves üteme.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.