BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lebegő hangszóróval sokkol az LG

Lebegő hangszóróval igyekszik elkápráztatni a fogyasztókat az LG, persze a dél-koreai vállalat eszköze ennél jóval többre is képes. A társaság a pontos paramétereket csak a január elején startoló CES-en (Consumer Electronics Show) hozza nyilvánosságra, néhány részletet azonban már előzetesen elárultak. A hangszóró egy elektromágneses megoldásnak köszönhetően lebeg egy dokkolóegység felett, és 360 fokban képes a hang továbbítására.

A PJ9 jelzésű készülék bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül képes csatlakozni más eszközökre, akár egyszerre kettőhöz is. A hangszóró további érdekessége, hogy akár tíz órát is kibír egyetlen feltöltéssel. Ha pedig kezd lemerülni, akkor automatikusan leszáll a dokkolóegységre, és már indul is a töltés. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyibe kerül majd a speciális hangszóró, vélhetően a különleges lebegő funkció miatt valószínűleg drágább lesz, mint egy hasonló tudású, hagyományos berendezés. Kérdés, hogy a fogyasztók hajlandók lesznek-e megfizetni az extra árat azért, hogy néhány percre elkápráztassák a vendégeiket.
Az LG egyébként fokozott figyelmet fordít a 2017-es CES-en való megjelenésre, sorra érkeznek a bejelentések a társaságtól arra vonatkozóan, hogy milyen megoldásokkal készül az eseményre.

A vállalat négy új, a K sorozatba tartozó középkategóriás okostelefont visz Las Vegasba, valamint a vadonatúj Stylus 3 készüléket. Az új mobileszközök olyan, eddig az LG prémiumkategóriás telefonjait jellemző népszerű megoldásokat vonultatnak fel, mint a 120 fokos nagylátószögű előlapi kamera vagy a hátlapi ujjlenyomat-olvasó. A K10 modellt kategóriájának legjobb 5,3 colos HD In-cell érintőképernyőjével látták el, amely a kül- és beltéri használatban egyaránt páratlan élményt kínál a használónak. A készülék 5 megapixeles, 120 fokos nagylátószögű, előlapi szelfikamerája jól kiegészíti azt a hátlapon elhelyezett, 13 megapixeles kamerát, amelyet eddig csak az LG prémiumkategóriás, G sorozatba tartozó készülékeibe építettek be.

A K8 okostelefon fő vonzerejét az 5 colos HD In-Cell érintőképernyő mellett a csúcsminőségű kamerafunkciók jelentik. Az 5 megapixeles előlapi és a 13 megapixeles hátlapi kamera használatát az LG intelligens, fotózást segítő funkciói – köztük az Auto Shot és a Gesture Shot – teszik teljessé. Az LG szintén a CES-en mutatja be a középkategóriás, érintőtollal felszerelt Stylus okostelefon legújabb, harmadik generációját, a Stylus 3 modellt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.