BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A OTP Bank lett Magyarország legjobb digitális bankja

A Global Finance magazin a héten tette közzé a kelet-közép-európai régió legjobb digitális bankjainak 2019-es listáját. A nívós nemzetközi pénzügyi lap idén is elismerte az OTP Bankban folyó fejlesztéseket.

A New York-i székhelyű Global Finance magazin komoly szakmai szempontok alapján értékeli évről évre a világ legjobb bankjait és pénzügyi szolgáltatóit. A világ legjobb digitális bankjait idén 20. alkalommal díjazták. Az OTP Bank harmadik alkalommal nyerte el a Magyarország legjobb digitális bankja címet.

A Global Finance magazin a héten tette közzé a kelet-közép-európai régió legjobb digitális bankjainak 2019-es listáját. A nívós nemzetközi pénzügyi lap szerint idén az OTP Bank Magyarország legjobb lakossági digitális szolgáltatásokat nyújtó pénzintézete.

Fotó: VG

A régió díjazott bankjait többek között olyan szempontok alapján választotta ki a szakmai zsűri, mint a digitális szolgáltatásokat használó ügyfelek bevonzására és kiszolgálására irányuló stratégia erőssége, a digitális szolgáltatások használatára való ösztönzés sikeressége, a digitális csatornákat használó ügyfelek számának növekedése, a digitálisan elérhető termékkínálat szélessége, valamint az internetes weboldalak és mobil alkalmazások kialakítása és funkcionalitása.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.