BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változatlan szinten nyitott a budapesti börze

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 32 690,45 ponton kezdte a napot.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX változatlan szinten, 32 690,45 ponton nyitott csütörtökön.

Csökkenést várt az elemző a tőzsdenyitás előtt

Negatív korrekcióval indulhat a kereskedés, az elmúlt napokban látott felpattanás után kisebb csökkenés jöhet nyitásban a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) csütörtökön az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője szerint.

Varga Zoltán kommentárjában kifejtette, az OTP árfolyama megközelítette a 10 000 forintos szintet, ami komoly ellenállást jelent, míg támasz 9330, majd 9000 forintnál található.

A Mol árfolyama a szerdai kereskedésben korrigálni kezdett, miután a Standard&Poor's rontott a vállalat hitelbesorolási kilátásán.

Fontos támaszok 1900 és 1800 forintnál húzódnak a grafikonján, míg 2000 forintnál ellenállás.

A Richter jegyzése 6000 forintnál akadt el, innen negatív korrekció indult, támasz 5800 forint közelében található. A Magyar Telekom jegyzése fontos ellenállási szinthez ért 360 forintnál, amennyiben sikerülne áttörni a későbbiekben, 380 forintig nyílhat meg a tér – jelezte a szakértő.

A CIB elemzése szerint nyugodtabb kereskedés volt a globális piacokon szerdán, de jöhetnek még rossz periódusok.

A gazdaságpolitika nagyjából megtette, amit tudott, a következő hetekben a fókusz a járvány lefutásán és a makrogazdasági adatokon lesz – fogalmaznak a kommentárban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.