BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minden lefelé mutat, mégis felfelé indult a BUX

Szerda reggel rácáfolt a lefelé mutató technikai képre a BUX-index.

Szerda reggel rácáfolt a lefelé mutató technikai képre a BUX-index, frissen felpattant, s térségi felülteljesítőként állva hagyva a félszázalékos mínuszban tébláboló varsói WIG40 indexet,már a kereskedés első órájában több mint 1 százalékot emelkedve áttörte a 41 ezer pontos ellenállási szintet.Miközben a német DAX-index halovány zöldben kezdte a napot, töredék százalékos emelkedést produkálva az első órában.

A pesti tőzsde ezen a reggelen a magára talált, a pozitívan korrigáló OTP vitte a hátán. A bankrészvény 2 milliárdos forgalommal másfél százalékot emelkedett az első órában. De 10 150 forintnál még nagyon közel a 10 ezer forintos technikai szint, melynek későbbi letörése 9360 forintig nyitna teret az esésnek.

A Mol is visszakapaszkodott a szerdán letört 2800 forintos szintre, félmilliárdos forgalommal,1,23 százalékot emelkedve. Ha a lendület alábbhagyna, akkor a 2700 forint kínálhat technikai kapaszkodót.

A Richter a kedvező negyedéves adatok ellenére is beragadt a 6800 forintos szintnél, s a Magyar Telekom sem döntötte el kora délelőtt, hogy lefelé vagy felfelé mozduljon.

Az euró-forint árfolyama visszatért a 382,50-es technikai szint alá. Délelőtt az EUR/HUF a 380-as szint alatti ízeket kóstolgatta, különösebb lendület nélkül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.