BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erőtlen az OTP, alulteljesítő a BUX

Pénteken még emelkedtek az indexek, de már ünnep előtt érezhető volt a nemzetközi befektetői hangulat elbizonytalanodása.

Kedden bő másfél százalékos mínuszban a nap derekán alulteljesítő a BUX az 1,3 százalékot süllyedő német DAX index ellenében.

Az OTP reggel tett egy tétova kísérletet a 9 500 forintos ellenállás tesztelésére, aztán közel 2 százalékos eséssel lecsúszott a 9 ezer forintos támaszhoz. Többször is megpattant az OTP a 9 ezer forintos támaszon, de az emelkedésekben nincs erő.

A Mol bő másfél százalékos mínuszba süllyedve, belőtte 2 700 és 2 900 közti sáv közepét. Órák óta keresve az irányt.

Miután a Richter  pénteken 7 400 forint felett zárt, azt figyeltre a piac, hogy sikerül-e a szint felett megkapaszkodni, ami reményt adna az emelkedéshez, majd a 7 700 forintos ellenállás teszteléséhez. Délelőtt még hintázott a Richter kurzusa a 7 400 forintos szinten, aztán durván alácsúszott.

A kora délutánra 2 százalékos mínuszba süllyedő Magyar Telekom alatt is hamar beszakadt a 373 és 385 forint közti folyosó padlója. A jegyzés 370 forintnál kapaszkodik. Viszonylag élénk, 121 milliós forgalommal.

Fontos szinteknél keresi az irányt a forint. Az euró-forintot kedden napközben a 389-390-es ellenállási zónában jegyzik. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.