BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb rossz hír a MÁV-tól: pótlóbuszok járnak Győr és Veszprém között

A Győr–Veszprém vonalon október 6-ig pályafelújítás miatt változott a közlekedési rend.

A Győr–Veszprém vonalon október 6-ig pályafelújítás miatt változott a közlekedési rend. A vonatok menetrendjéhez igazodva Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek. Kivétel ez alól az augusztus 26-tól 30-ig terjedő időszak, amikor a teljes útvonalon, Győr és Veszprém között kell buszokkal utazni – közölte honlapján a MÁV. Az érintett időszakban többek között vágányszabályozás, síncsere, váltójavítás lesz több helyszínen. 

IMG_1560, bagolyvonat
Pótlóbuszok járnak Győr és Veszprém között aug 26–30. között / Fotó: Vémi Zoltán

A hétfőtől péntekig tartó munkálatok során Tarjánpuszta és Veszprémvarsány között több kilométeren vágányszabályozást végeznek, ugyanezen szakaszon, valamint Győrszabadhegy és Pannonhalma között is több száz méteren síneket cserélnek, Veszprémvarsánynál pedig váltókat javítanak. Nyúlon az Ipari elkerülő útnál és a Vasútsor utcánál lévő átjárókat átépítik, Kismegyernél, a 82-es út átjárójában pedig karbantartást végeznek. 

Nagyon rossz hírt kaptak a Balatonra utazók a MÁV-tól

Hosszabb menetidőre kell számítani a dél-balatoni vasútvonalon. A pályahiba elhárítása az éjszakai órákig eltart.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.