BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Ferencvarosi TC v Bayer 04 Leverkusen: Round of 16 Leg Two - UEFA Europa League
Ferencváros

A Gazprom, Stankovic és a Klaksvík is téma a Ferencváros kérdőívében

A Ferencvárosnál kíváncsiak arra, hogy a drukkerek mennyire elégedettek a klub idényével, milyen poszton erősítenének leginkább, és hogyan gondolkoznak a lehetséges új szponzori megállapodásokról. Dejan Stankovic neve mellett a Huawei, a Gazprom és a Shell is megjelenik a kérdőívben.

A Ferencváros a 2023–24-es idényben egymás után hatodik alkalommal lett magyar bajnok, amire korábban még nem volt példa a klub történetében – írta a Magyar Nemzet.

Ferencvarosi TC v Bayer 04 Leverkusen: Round of 16 Leg Two - UEFA Europa League
Ferencváros
A Ferencváros idén is megnyerte a bajnokságot / Fotó: NurPhoto via AFP

A csapat a Magyar Kupa döntőjét elveszítette a Paks ellen, míg a nemzetközi porondon a feröeri KÍ Klaksvík elleni kínos búcsú és Sztanyiszlav Csercseszov menesztése után végül ismét megélte a kupatavaszt, az Európa-konferencialigában csak a későbbi győztes Olimpiakosz állította meg. Akkor már Dejan Stankovic volt a vezetőedző, aki azonban szintén távozott még az idény vége előtt. A Ferencváros kérdőív segítségével méri fel, hogyan élték meg szurkolói ezt az idényt, s a klub arra is kíváncsi, hogy a drukkerek miként fogadnák olyan szponzorok érkezését, mint a Huawei, a Gazprom vagy a Shell.

A Ferencváros kérdőíve először sportszakmai kérdéseket feszeget, s felteszi a jogos kérdést, hogy a KÍ Klaksvík elleni búcsút feledtette-e az Ekl-szereplés. Sztanyiszlav Csercseszov távozásáról és Dejan Stankovic stábjának munkájáról is szól kérdés, a fradisták körében köztudottan népszerű Máté Csaba viszont nem kerül szóba.

Melyik cég lesz a Ferencváros új szponzora?

Talán ezeknél is érdekesebb, hogy a szponzori háttér megítéléséről is puhatolózik a Ferencváros. Áprilisban kiszivárgott, hogy a magyar klub vélhetően az orosz Gazprommal köt megállapodást. Erre az értesülésre az FTC eddig nem reagált, a kérdőívben viszont konkrétan rákérdez a szurkolóknál, hogy milyen lenne ennek a kapcsolatnak a fogadtatása.

A Fradi-kérdőív további két lehetséges szponzor, a kínai Huawei és a holland–angol Shell esetében is felteszi ugyanezt a kérdést, a kínai és az orosz cégekről pedig általánosan is érdeklődik.

Bármi lesz is a drukkerek válasza, az garantálható, hogy ha a Ferencváros valóban a Gazprommal köt megállapodást, az az ukrán–orosz háború fényében a Bajnokok Ligája főtáblájára vágyó magyar klub nyugat-európai megítélésének ártani fog.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.