BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Marvin Wildhage
Európa-bajnokság
Eb
csalás

Foci-Eb 2014: A teljes biztonsági rendszert kijátszotta a német youtuber, videóban számolt be a trükkről

A 27 éves Marvin Wildhage olyan pofátlan trükkel verte át az Európa-bajnokság biztonsági rendszerét, hogy minden szervező szégyellheti magát. Ha egy trükkös influenszernek sikerült ilyen könnyen bejutni az Eb megnyitó ünnepségére, akkor egy felkészült bűnöző mire lehetne képes? Cikkünk végén megtekinthetik Marvin videóját a tökéletes trükkről.

Youtube csatornáján mutatta a tökéletes trükköt egy német youtuber, aki átverte az Európa-bajnokság biztonsági rendszerét. A 27 éves Marvin Wildhage pofátlan csalása figyelmeztetés a szervezőknek.

Marvin Wildhage
Európa-bajnokság
Eb
csalás
Az Eb kabalájának öltözött, így szökött be az Eb-megnyitóra a fiatal influenszer / Fotó: Marvin Wildhage Youtube

A majdnem 900 ezer követős Youtube-csatornán megjelent videóban azt lehet látni, hogy az influenszer kihasználta, hogy egy olyan nagy rendezvényen, mint az Európa-bajnokság túlságosan lassan terjed az információ a szervezők között.

Marvin bérelt egy olyan fekete Volkswagen kisbuszt, amilyennel az Európa-bajnokságon a hivatalos személyeket szállítják. Ennek az oldalára a Német Labdarúgó-szövetség, és az Európa-bajnokság logóit matricázta fel. Az interneten fellelhető fotók alapján hamisított magának egy valódinak tűnő belépőkártyát és parkolójegyet, majd utolsó lépésnek rendelt magának egy jelmezt Kínából. A jelmez az Eb hivatalos kabalájának az utánzata volt.

Két társával, a kisbusszal és a hamis iratokkal a a megnyitó ünnepsége hajtott a müncheni Allianz Arénához.

A biztonságiaknak barátai előadták, hogy az egyik kabalát hozták az ünnepsége. A hamis iratokról a QR-kódot a belépésnél nem tudták leolvasni, viszont a szintén hamis parkolókártya miatt Martinékat végül beengedték. A fiatal influenszer ezt követően elvegyült a szervezők között és még a pályára is bejutott a megnyitó alatt. Hosszú percekbe telt, mire valakinek feltűnt, hogy illetéktelen személy van a pályán, ekkor a biztonságiak elfogták és kivezették Marvint.

Mennyit ér az Eb-arany? Ki a legsikeresebb játékos? Itt van tíz érdekesség az Európa-bajnokságról

Ki az Európa-bajnokság örök gólkirálya? Ki volt a legidősebb játékos, aki pályára lépett a kontinensviadalon? Mennyi pénzt kap a torna győztese? Tíz érdekességet gyűjtöttünk össze az Európa-bajnokságról.

A youtuber trükkje hatalmas felháborodást keltett Németországban, hiszen rávilágított az Európa-bajnokság sebezhetőségére. Ha egy 27 éves srác így át tudja verni az Eb teljes biztonsági rendszerét, akkor egy terrorista is könnyedén bejuthat a stadionokba. Ráadásul a közösségi médiában elterjedt Marvin csalása, ami inspirációt jelenthet a bűnözőknek.

A fiatal ellen okirat-hamisítás és birtokháborítás miatt indult büntetőeljárás.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.