BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lencsevégre kapták a Népligetben a Fradi új edzőjét

Véget értek a találgatások, szinte biztosra vehető, hogy a holland szakember, Pascal Jansen ül le a Ferencváros kispadjára. Az AZ korábbi trénerét egy lesifotós kapta lencsevégre a Népligetnél.

A Ferencváros új edzője megérkezett a Groupama Arénába, legalábbis a közösségi médiában felbukkant egy fénykép, amin Pascal Jansen a Népligetnél van.

Pascal Jansen, AZ Alkmaar's head coach, during the game CFR Cluj vs Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar),UEFA Europa Conference League - Group D, Dr. Constantin Radulescu Stadium, Cluj-Napoca, Romania, 21 October 2021 (Photo by Flaviu Buboi/NurPhoto) (Photo by Flaviu Buboi / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Lencsevégre kapták a Népligetben a Fradi új edzőjét / Fotó: AFP

A képet a ulloi129.hu osztotta meg.

Szorít az idő, a magyar klub csapatok hamarosan megkezdik a felkészülést a következő szezonra, a Fradi pedig nem engedheti meg azt a luxust, hogy edző nélkül fusson neki a gyakorló meccseknek. 

Bár Sztankovics menesztése után még arról volt szó, hogy a magyar rekord bajnok egy igazi sztár trénert hoz majd a klub élére, végül Jansen látszik a befutónak

– írta meg a Magyar Nemzet.

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor még tavaly szeptemberben beszélt arról, hogy igazi sztárt edzőt szemetek ki a csapathoz. Ekkor még olyan találgatások is felvetültek, hogy a Liverpool és a Real Madrid egykori menedzsere, Rafael Benítez kerül a Ferencváros kispadjára. Benítez jelenleg „munkanélküli”.

Ennek a hétnek az elején bukkantak fel egyre hangosabban a Jansen pletykák.

Pascal Jansen 2020 és 2024 között a holland AZ edzője volt, a klubbal még az Európa-konferencialiga elődöntőjébe is bejutott és itt együtt dolgozott a magyar válogatott Kerkez Milossal.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.