BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egy kisebb vidéki ház árát hordhatja magán Csoboth Kevin

Csoboth Kevin nem csak tehetségével hívta fel magára a figyelmet. A fiatal tehetséget minden bizonnyal egy Rolex Datejust órával a csuklóján fotózták le.

Csoboth Kevin, a magyar labdarúgás egyik feltörekvő csillaga, az elmúlt években jelentős figyelmet kapott a sportvilágban, sporttörténelmet pedig azzal írt, amikor az Európa-Bajnokságon felejthetetlen gólt szerzett a skótok ellen a századik percben. A találkozó után tartott sajtótájékoztató alkalmával Csoboth Kevin ismét reflektorfénybe került, ám nem csupán a játékával, hanem valami mással, ami legalább ennyire szembeötlő – szúrta ki a Promotions.hu.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group A Scotland v Hungary
Csoboth Kevin a pályán – ő is azok közé tartozik, akik érdeklődnek a luxusórák iránt / Fotó: AFP

A fiatal tehetséget minden bizonnyal egy Rolex Datejust órával a csuklóján fotózták le. A Rolex Datejust órák ára széles skálán mozog, attól függően, hogy milyen anyagokból készülnek és milyen különleges funkciókkal rendelkeznek. Az alapmodellek általában acéltokot és szíjat kapnak, és ezek ára újonnan körülbelül 7–10 ezer euró között mozog. Az arany- vagy kéttónusú modellek, valamint a gyémántokkal díszített változatok jóval drágábbak lehetnek. 

Amiért ennek hírértéke van, leginkább az, hogy egyre inkább jellemző a fiatal sportolók körében, hogy érdeklődnek a luxusórák iránt. A Rolex Datejust nemcsak egy időmérő eszköz, hanem egy státusszimbólum is, amely a viselője sikereit és elért eredményeit is szimbolizálja.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.