BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Feltörekvő magyar cég lett a Fradi új mezszponzora

Nem sokkal az új mezbeszállító bejelentése után már az új mezszponzorra is fény derült. A Fradi mezek hasi oldalán a magyar Superz. Budapest parfümmárka neve lesz látható. A szerződést három évre írták alá a felek.

A három éve alapított Superz. Budapest lett a Ferencváros új mezszponzora – tudata közös közleményben a Superz. Budapest és az FTC. A parfümmárka neve a Telekom és a Tippmix mellett a Fradi mezek elején kap helyet. Az együttműködést három évre kötötték.

Fradi
Superz. Budapest
Ferencváros
mezszponzor
parfümmárka
FTC
A Superz. Budapest a Fradi új mezszponzora / Fotó: fradi.hu

A Superz. Budapest parfümmárka 2021 nyarán lépett piacra, 12 hónapnyi illattesztelés után. Kidolgozott illataik a mai napig a termékeik alapját képzeik. Alapanyagaikat öt kontinensről, több mint harmincöt országból szerzik be. A Superz. tavaly egyedüli magyar márkaként vett részt egy Dubaiban rendezett kozmetikai kiállításon, illetve termékeik 40 olaszországi Niche üzleti polcain vannak ott. Magyarországon a Superz. 9 üzlettel rendelkezik.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Ferencváros egész Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb múlttal rendelkező csapata. Nem csupán a klub és a Superz. Budapest értékei nagyon hasonlóak, de a sikerhez való hozzáállásunk is megegyezik: mindig a legjobbra való törekvés, a befektetett minőségi munka is összekötnek bennünket. A parfümkészítés is csakúgy, mint a labdarúgás, szenvedély és művészet. Hatalmas megtiszteltetés és büszkeség, hogy minden idők legeredményesebb magyar futballklubjának mezén jelenhetünk meg. Biztos vagyok benne, hogy közösen, egymást erősítve még nagyobb sikereket érhetünk el a közeljövőben

– monda a Superz. Budapest alapítója, Szerencsés Szabolcs.

A mezszponzoráció mellett a Fradi és a Superz. több más közös projektet is bejelentett, de ezekről részleteket csak később hoznak nyilvánosságra.

A Fradi és a Superz. Budapest közös mezei július 23-án debütálnak majd, az FTC Bajnokok Ligája selejtező mérkőzésén – írta meg az Üllői129

Macron miatt hagyta ott a Nike-t a Fradi

Az olasz Macron sportszergyártó lett a Ferencváros új mezszponzora. A Fradi minden csapata az új Macron mezekben játszik majd a következő szezontól.

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.