BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lejjebb csúszott a FIFA-ranglistán a magyar válogatott

Marco Rossi együttese azért csúszhatott vissza, mert az Eb-től a csoportkörben búcsúzni kényszerült. A FIFA listáját továbbra is Argentína vezeti.

Lejjebb csúszott négy hellyel a magyar válogatott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, így a 31. helyet foglalja el. A rangsor élén továbbra is a világbajnok és friss Copa América-győztes Argentína áll.

SCHÄFER András; GULÁCSI Péter; BOLLA Bendegúz; MILOS, Kerkez; VARGA Barnabás; STYLES, Callum; DÁRDAI Márton; SALLAI Roland; BOTKA Endre; SZOBOSZLAI Dominik; ORBÁN, Willi
A magyar válogatott most a 31. a FIFA listáján / Fotó: Koszticsák Szilárd/ MTI

A magyar csapat Marco Rossi vezetésével egy győzelemmel és két vereséggel zárta a vasárnap befejeződött németországi Európa-bajnokságot, így a csoportkörben búcsúzott. A Nemzetek Ligájában az őszi ellenfelei közül a kontinensviadalon elődöntős hollandok a 7., a negyeddöntős németek a 13. helyen állnak, míg az Eb-ről lemaradt bosnyákok a 75. pozícióban vannak.

Az élmezőnyben az Eb-győztes spanyol csapat lépett a legnagyobbat előre, miután öt helyet javítva már a harmadik helyen áll. A második helyen Franciaország található, míg az Eb-ezüstérmes angolok a negyedikek a listán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.