BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Budapesten forgatták az iPhone új kisfilmjét

Magyarországra szeptember 20-án érkezik meg az Apple új telefonja. Az iPhone 16 újdonságait bemutató promóciós kisfilmet a magyar fővárosban forgatták.

Az Apple magyar idő szerint hétfőn este mutatta be a közönségnek legújabb telefonjait és okosóráit. A tech óriás szokásához híven a klasszikus prezentáció mellett rövid videóban is bemutatta új termékeit, jelen esetben az iPhone 16-ost. Bár a villámgyors kameramunka és a sok CGI miatt elsőre nem könnyű kiszúrni, de – ahogyan azt a 444 vette észre elsőként – a kisfilmet Budapesten forgatták.

Apple Holds Event To Showcase New Release Of iPhones, Watches and AirPods
APple iPhone 16 Budapest
Szeptember 20-án Magyarországra is megérkezik az iPhone 16 / Fotó: Justin Sullivan / Getty Images

A kisfilm az Astoriánál indul, itt kerül elő először az iPhone az egyik szereplő zsebéből, és kezdi meg a száguldást. A Rákóczi úton végighaladva a Blaha Lujza tér felé a Margit hídon köt ki, majd eljut a II. János Pál Pápa térre, ahol a mozgólépcsőn át a metrómegállóba viszi a nézőt, ahol a megszokott magyar helyett angol nyelvű feliratokkal találkozunk.

Az utazás a metróalagúton át folytatódik a Nádor utcai Hilda étterembe, majd még tovább a Hősök teréhez és a Városligeti-tó partjára. Újabb vágással a Múzeumkertbe, majd ismét a 4-es metróra visz a film, ahonnan indul tovább a száguldás a végtelenbe.

A Samsung új telefonja az iPhone 16 Pro Maxnál is vékonyabb lesz

Ameddig az Apple és a Huawei hétfőn este vérre menő harcot folytat majd az új termékeik bejelentésével, a Samsung kényelmesen hátradől, és kivárja a következő év elejét. Az új csúcskategóriás Samsung telefon, a Galaxy S25 Ultra nagyobb és vékonyabb lesz elődjeinél, sőt még az új iPhone-t is le fogja körözni.

Az ismerős helyszínek mellett az új készülék különféle funkcióiba is betekintést enged a videó. Az iPhone 16 Magyarországon szeptember 20-tól lesz elérhető.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.