BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

TV2 - új műsorvezetők a Mokkában

A Havas-Liptay kettős mellett új műsorvezető párost is szerződtetett a Mokkához a TV2 - írja a Kreatív Online.

Jelenleg csak Liptay Claudiát helyettesíti a TV2 Mokka című műsorában Gyárfás Dóra, azonban hamarosan rendszeresen feltűnik majd a reggeli műsorban. Liptay Claudia helyett Gyárfás Dóra vezeti Havas Henrik oldalán a TV2 Mokka című műsorát december 5-től két héten át.

Információink szerint azonban nemcsak erre a két hétre vonatkozik a korábban a Viva TV-n műsort vezető és jelenleg a Rádió Cafénál is dolgozó Gyárfás Dóra megbízása, hiszen vészhelyzet (betegség, egyéb elfoglaltság) esetére váltópárost jelöltek ki a Havas-Liptay kettős helyettesítésére.

A Mokka eddigi műsorvezetőit a most debütált Gyárfás Dóra, illetve M. Kiss Csaba, a Napló munkatársa segíti majd ki. A TV2 nyilatkozata szerint a Mokka fő arca továbbra is a Havas-Liptay duó lesz. (Kreatív Online)

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.