BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Forró helyzet, fagyott bérek - Parázs vitára számíthat Veres János

Komoly vita várható az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) mai ülésén, ahol Veres János pénzügyminiszter ismerteti a költségvetésről szóló törvényjavaslat kormányzati előterjesztését.

A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége tegnap közleményben tiltakozott a munkáltatók bérbefagyasztási törekvései, valamint a kormány nyugdíjakat érintő tervezett intézkedései ellen. Ezek előfeltételét jelentik bármilyen kompromisszumnak – közölték.

Emellett a héten az OÉT munkavállalói oldala kifejezte a versenyszféra munkavállalóinak szolidaritását a közszférában dolgozókkal, akiktől a kormány megvonná a tizenharmadik havi bért, és befagyasztaná fizetéseiket.

A miniszterelnök tegnap tárgyalt a tervezett intézkedésekről az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács munkavállalói oldalának képviselőivel.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.