BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Veres: Már belerúghatott a kormányba az, aki akart

A kormány egyetért a gazdaság kifehérítésre és az adóegyszerűsítésre irányuló javaslatokkal - reagált az előtte szólokra Veres János pénzügyminiszter a Nemzeti Csúcson.

Szorgalmazta, kerüljenek ezek a javaslatok az Országgyűlés elé. Veres szerint meg kell alaposan vizsgálni, miként lehet úgy módosítani az adórendszert, hogy egyszerűbb, átláthatóbb és hatékonyabb legyen.

A tárcavezető megállapította, hogy a közpénzügyi szabályozás jelentőségében egyetértett a legtöbb eddigi felszólaló, így ebben kellene egy konszenzust találni, és a későbbiekben elfogadtatni az Országgyűléssel.

Veres János a költségvetés benyújtásával kapcsolatos kifogásokra regálva elmondta: főbb számait már pénteken megismerhette a nyilvánosság. Már belerúghatott a kormányba az, aki akart - fogalmazott a pénzügyminiszter.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.