A legismertebb nevek – például Champagne, Burgundy – alkalmazását már az egyezmény hatályba lépése után egy évvel abbahagyják az ausztrál pincészetek, a magyar eredetű „Tokay” megjelölés azonban csak 10 év múlva tűnik el. Használhatnak viszont az ottani termelők bizonyos, európai minőségi borokra vonatkozó érlelési-kezelési kategóriákat, mint a „wintage”, „cream”, „tawny”.
Az egyezmény részeként enyhítik az európai minőségellenőrzési, címkézési és eredetigazolási eljárások szigorát az adott viszonylatban. A mostani egyezmény egy korábbi – 1994-ben kötött – megállapodás helyébe lép, amely számos kérdést nyitva hagyott, és visszaélésekre adott módot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.