BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Bátor magyar lépésekről" beszélt Gordon Brown

„Korai lenne még visszavonni a gazdaságösztönzési intézkedéseket, mivel ennek ideje akkor érkezik el, ha már egyértelműen megindult a munkahelyteremtés” – állapította meg Londonban hivatalos megbeszélésén a magyar és a brit kormányfő.

Bajnai Gordon közölte: egyetértettek abban, hogy a gazdasági támogatási programok leépítésével meg kell várni, amíg el kezd növekedni a foglalkoztatás minden országban. Ekkor lehet fokozatosan visszatérni a normál piaci viszonyokhoz.



A magyar miniszterelnök külön megköszönte Gordon Brownnak, hogy a válság kitörése után ő volt az egyik legmarkánsabb támogatója a Magyarország számára nyújtott európai támogatásnak.

Brown nagy elismeréssel beszélt azokról a „bátor lépésekről”, amelyeket Magyarország tett az utóbbi időben gazdasága talpra állításáért. „Magyarország jó úton jár” – hangoztatta Brown, akit Bajnai meghívott Magyarországra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.