BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Meddig marad fedél a bedőlt hitelesek feje felett?

2011 márciusáig nem lehetnének kilakoltatások, ha a parlament támogatja a végrehajtási törvény módosítását – olvasható az atv.hu portálján.

Az atv.hu információi szerint a kormány szerint ez egy ideiglenes megoldás, amíg nem dolgozzák ki például a nemzeti eszközkezelő koncepcióját. A kormányszóvivő az atv.hu híradójának azt mondta, hogy az eszközkezelőt mindenképpen meg akarják valósítani, augusztusig az is kiderül, pontosan hogyan.

A moratórium meghosszabbítást a parlamenti pártok is támogatják, de tudni szeretnék, mi következik majd utána. A szocialisták szerint a bérlakásokban élők helyzetét is meg kell oldani.

A moratórium meghosszabbítását az illetékes bizottságokban is támogatták. Vita csak arról volt, hogy kit terhelhet politikai felelősség azért, hogy ennyien nem tudják fizetni a hiteleiket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.