BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Orbán a szaúdiaknak: Nagyon versenyképesek leszünk

Az ország teljes újjászervezése eredményeként egy-másfél év múlva "nagyon versenyképes lesz Magyarország" - mondta Orbán Viktor magyar kormányfő kedden Rijádban, a szaúdi tanácskozó gyűlés (súra) elnökével, Abdalláh as-Sejkkel folytatott megbeszélésen.

A tárgyaláson elhangzottakat a magyar miniszterelnök sajtóstábjának vezetője ismertette az MTI tudósítójával. Havasi Bertalan tájékoztatása szerint Orbán Viktor a találkozón világossá tette, hogy Magyarország nagy munkában van, zajlik az ország teljes újjászervezése, átalakítása. 

Elmondta továbbá, hogy új alaptörvénye született az országnak, és elindult a közigazgatás, az oktatás, a nyugdíjrendszer és az egészségügy átszervezése. Mindennek eredményeként Magyarország egy-másfél év múlva nagyon versenyképes ország lesz - hangsúlyozta a kormányfő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.