BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egymilliárdnál kevesebbért tervezik az Astoria-Újpalota villamost

Az eredetileg becsült nettó 1 milliárd forint helyett nettó 979 millió forintért tervezheti meg a győztes csapat az Astoriától Újpalotáig tartó villamos vonalat - az eredmény a mai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. által kiírt nyílt közbeszerzésre két ajánlat érkezett, ezek közül az összességében legelőnyösebb lett a nyertes, az értékelendő kritériumok között túlsúlyos volt az ár.

Közös ajánlattevőként a Főmterv Mérnöki Tervező Zrt., az Utiber Közúti Beruházó Kft., a Trenecon Cowi Tanácsadó és Tervező Kft. valamint a Közlekedés Főváros Tervező Iroda Kft. nyerte meg a tendert. Ajánlatot tett még az Áütö Menver Általános Üzletviteli Tanácsadó Kft.

Az engedélyezési és a kiviteli tervek mellett a győztesnek el kell készítenie a kivitelezési tenderdokumentációt, továbbá feladata a kommunikációs feladatok ellátása is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.