BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagyon jól kezdte az évet a NAV

Az idei első negyedévben lényegesen több vámot és jövedéki adót szedett be az adóhatóság, mint az előző év hasonló időszakában – közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) vámszakmai és a nemzetközi ügyekért felelős helyettes-államtitkára a Magyar Vámügyi Szövetség tavaszi konferenciájának pénteki sajtótájékoztatóján, Egerben.

Molnár Tamás kiemelte: 2017-ben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) teljesítette a költségvetésben meghatározott bevételi előirányzatokat és a nemzetgazdasági tárca többletelvárásait is.

Az idei első negyedév az elmúlt év első három hónapjával összehasonlítva ugyancsak pozitív képet mutat: a jövedéki szakterületen 13, a vámszakmai területen több mint 30 százalékkal növekedtek a beszedett összegek – tette hozzá.

Jelezte: az ez évi jövedéki bevétel költségvetési előirányzata 1099 milliárd forint, mely több mint 30 milliárd forinttal haladja meg a tavalyit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.