Zsinórban harmadszor nyerte el Szulló Szabina és Széll Tamás Stand étterme a Dining Guide Év Étterme díját. A séfpáros a Hold-utcai piacon nyitott bisztrójával lett széleskörűen ismert és elismert.
Az év vidéki étterme a Platán lett, az év ifjú séftehetsége pedig már másodszor a Laurel fiatal csapatát irányító Mede Ádám.
Az év cukrászdája címet a váci Mihályi Patisserie szerezte meg, a fenntarthatóságért díjat pedig a Salt Budapest.
A 2021-es életműdíj László Árpádé, a városligeti Robinson tulajdonosáé lett.
Az év szerethető étterme és az újonnan bevezetett fair play díjat is a Rosenstein kapta, amely az utóbbi elismerést annak köszönheti, hogy a járvány ellenére nem bocsátott el alkalmazottakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.