BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megszűnik az OTP egyik népszerű szolgáltatása

Március 24-től a lakossági ügyfelek számára a SmartBank szolgáltatást kivezeti a pénzintézet, de lesz másik helyette.

Hamarosan megszűnik az OTP Bank egyik népszerű szolgáltatása. Március 24-től a SmartBank szolgáltatást a lakossági ügyfélkörben kivezetik –írja honlapján a pénzintézet. A korábbi szolgáltatás helyét az új OTP MobilBank veszi át, amely biztosítja a napi bankoláshoz szükséges legfontosabb funkciókat.

Az új MobilBankot számos új pénzügyi funkcióval és újszerű technológiai megoldással teszik egyszerűbbé.

Az új MobilBank használatáért egyelőre nem számítanak fel külön havidíjat  augusztus 31-ig. Az írják  az átmeneti időszak lezárásáról mindenkit értesítenek majd. Kiemelték, a nem lakossági ügyfelek továbbra is tudják használni a SmartBank minden funkcióját.

Fotó: Simon Móricz-Sabján

A lakossági SmartBank alkalmazás március 24. után is elérhető marad május végéig, viszont lakossági ügyfelek számára csak az új internet- és mobilbank regisztráció funkció, valamint a Selfie számlanyitás lehetőség jelenik meg. A lakossági SmartBank regisztrációkat várhatóan 2022. május végén törlik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.