BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb vidéki hotellel bővült az Ausztriában is terjeszkedő magyar szállodalánc portfoliója

A hetvenhét szobás, 4 csillagos Ambient Hotel & AromaSPA az Accent Hotelstől kerül át a Zentai Péter tulajdonába tartozó Hilaris Hotelshez. A Mecsek völgyében, Sikondán található létesítményben családbarát szolgáltatásokkal, a legmodernebb wellnesskezelésekkel és páratlan gasztronómiával várják a vendégeket – utóbbiért ráadásul Krausz Gábor felel.

A Mecsek völgyében, Sikondán található Ambient Hotel & AromaSPA 2024. június 1-jétől a Hilaris Hotels tagjaként üzemel tovább – tudatta a Világgazdasággal a társaság. Kiemelték: a 77 szobás, 4 csillagos wellness hotel az Accent Hotelstől kerül át a Zentai Péter tulajdonába tartozó szállodalánchoz. 

Hilaris Hotels
Újabb magyarországi szállodával bővült a Hilaris Hotels portfóliója / Fotó: Hilaris Hotels

 

Hilaris Hotels: Krausz Gábor sztárséf felel a gasztronómiáért

A Hilaris portfóliója nemrégiben bővült a négycsillagos superior kategóriájú LifeStyle Hotel Mátrával, míg Ausztriában olyan létesítményei vannak, mint

  • a 91 szobás Relax Resort Kreischberg, amely 2008 óta őrzi a négy csillagot, 
  • a Murauban, közvetlenül a sífelvonó mellett található 23 szobás Gasthof Waldschlössl, amely háromcsillagos minősítéssel rendelkezik,
  • a kreischbergi Hotel Alpenblick, amelynek neve mellett ugyancsak négy csillag szerepel, de 
  • az övék még a Seppenwirt rendezvényház, 
  • valamint a St. Peter Hotel Murauerhof is.

Nemrégiben szakmai tanácsadói testületet kapott a lánc, amelynek Krausz Gábor sztárséf is a tagja.

„A Hilaris Hotels bővítésekor arra törekedtünk, hogy olyan hoteleket integráljunk szállodaláncunkba, amelyek megfelelnek három alapvetésnek: kiváló lokációval rendelkező jó adottságú épületek és jelentős növekedési potenciállal bírnak. Az Ambient Hotel tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak.” 

Pécs és környéke dinamikusan fejlődő desztináció, ahol vendégeink hamarosan megismerhetik a »Hilaris-élményt« családbarát szolgáltatásokkal, a legmodernebb wellnesskezelésekkel és páratlan gasztronómiával, melynek irányítása Krausz Gábor feladata

– mondta Zentai.

Valenta Zsolt, a Hilaris Hotels üzemeltetési igazgatója megerősítette: az Ambientben dolgozó teljes személyzetre számítanak a továbbiakban.

„Tíz sikerekben gazdag év után adjuk át az Ambient Hotel & AromaSPA szállodát, amely kiemelkedő szolgáltatásainak és elkötelezett munkatársainak köszönhetően számtalan visszatérő vendéget köszönhetett, egyedi adottságai pedig kedvelt rendezvényhelyszínné tették. Jelentős beruházások eredményeképpen 2022-ben felújítottuk a szálloda közösségi tereit, konferenciatermeit és minden igényt kielégítő wellness-részlegét, továbbá energetikai szempontból is válságálló megoldásokkal korszerűsítettük a hotelt” – közölte Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója. 

 

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.