BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A vakáció még tart, de a Lidl már a tanévre készül

Megjelent a Lidl Magyarország új iskolakezdési katalógusa. A július 25-től elérhető árucikkek esetében az áruházlánc kiemelten ügyelt arra, hogy a lehető legjobb árakat tudja biztosítani.

A Lidl Magyarország elindította több héten át tartó „Velünk gyerekjáték a sulikezdés” kampányát, amelynek keretében közel kétszázféle, az oktatáshoz kapcsolódó termék érhető majd el. 

A diszkontlánc az óvodásoknak, az általános és középiskolásoknak és az egyetemi hallgatóknak is kínál termékeket, közleményük szerint kiváló minőségben és kedvező áron.

Little,Pupils,Opening,Their,Lockers,At,School,,Back,View
A Lidl korán kezdte a tanszervásárt / Fotó: Shutterstock

A vállalat tanszerkínálata július 25-től érhető el a Lidl áruházaiban, de az érdeklődők már most megtekinthetik az akciókat az iskolakezdési katalógusban, ami elérhető online és az áruházakban is nyomtatott formában. „Évek óta kiemelt célunk, hogy a bevásárlás mellett a tanévkezdést is minél inkább megkönnyítsük a magyar családok számára. Tapasztalataink alapján a vásárlók körében 

a legkeresettebbek a különféle írószerek, füzetek, tolltartók és csomagolástechnikai eszközök mellett az iskolatáskák, hátizsákok, uzsonnásdobozok, kulacsok”

 – emelte ki Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A tanszervásár kínálatában számos foglalkoztatófüzet és könyv, LCD írótábla, de akár még az ünneplőruházat is megtalálható, közülük számos termék kedvezményes áron vásárolható meg. 

Korábban a Világgazdaság megírta, hogy bár nem ismert a nyitás pontos dátuma, de nagyon közel jár a befejezéshez a Lidl érdi üzletének építkezése. Az építkezés – a városvezető elmondása szerint – pillanatnyilag úgy 90-95 százalékos állapotban van. Ez azt jelenti, hogy az épület nem csupán szerkezetileg készült el, hanem nagyrészt be is van rendezve.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.