BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Revolut

Hatalmas a Revolut magyarországi ügyfélbázisa, a Szigeten ünneplik az újabb mérföldkövet

A Sziget fesztiválon ünnepli a legújabb mérföldkövet a magyarországi Revolut. A vállalat elérte hazánkban az 1,5 milliós ügyfelszámot. A cégnek idén saját színpadot dedikáltak a Szigeten, ez a Revolut Stage.

A Revolut pénzügyi alkalmazásnak világszerte 45 millió felhasználója van. A cég Magyarországon is elérte az 1,5 milliós ügyfélkört, ami mérföldkőnek számít. A cég az idei Sziget fesztivál egyik fő támogatója, amiért cserébe saját színpadot kapott a rendezvényen.

Revolut
A Sziget fesztiválon ünnepli másfél millió magyar ügyfelét a Revolut / Fotó: Revolut

A Revolut az elmúlt egy évben bővítette magyar ügyfélkörét félmillió emberrel. Amikor tavaly bejelentették az együttműködést a Szigettel, a pénzügyi appnak még éppen csak egymillió felhasználója volt hazánkban. 

Az ügyfélkör éves alapon 53 százalékkal nőtt.

„Büszkék vagyunk arra, hogy több mint 1,5 millió lakossági ügyfelünket és több ezer vállalati ügyfelünket támogatjuk Magyarországon. Ami azonban különösen boldoggá tesz, az, hogy látom, ahogyan lakossági és vállalati ügyfeleink a kártyaelfogadási szolgáltatásainkat használva tranzakciókat végeznek egymással. A Revolut Pay egyszerűbbé, gyorsabbá, kényelmesebbé teszi e tranzakciókat, ráadásul lehetséges cashbackkel – ahogyan a Sziget fesztiválra szóló jegyek esetében is biztosítjuk” – mondta a Revolut Magyarország országigazgatója, Léder Tamás.

A hétköznapok részévé vált Magyarországon a Revolut

A Revolut havonta közel 25 millió tranzakciót dolgoz fel ügyfelei számára Magyarországon. Sokan közülük részt vesznek a nyári fesztiválokon, tavaly a Sziget résztvevőinek közel 15 százaléka Revolut-kártyával fizetett a fesztiválon. Idén közel 15 ezer ember vett jegyet a Szigetre az online Revolut Pay segítségével. 

A Revolut-ügyfelek kiadási már 14 százalékkal magasabbak, mint előző évben.

A Revolut Magyarországgal számol, és továbbra is befektet a régióban

A Revolut közleménye szerint 2023-ban ők voltak a legtöbbször letöltött banki alkalmazás Magyarországon, és ez azóta sem változott. Állításuk szerint ma már az egész közép- és kelet-közép-európai régióban (Magyarország, Lengyelország, Románia, Bulgária, Csehország, Litvánia, Románia, Bulgária) ez a legtöbbször letöltött banki alkalmazás. Több mint 1,5 millió ügyféllel, több mint felével növekedve évente, Magyarország továbbra is az egyik legjobban teljesítő Revolut-piacok között van a kelet-közép-európai régióban. A Revolutnak közel 12 millió ügyfele van Kelet-Közép-Európában, amely globálisan is az egyik legjobban teljesítő régió.

A Revolut megkönnyíti a határokon átnyúló utazást és kereskedelmet, de a magyar háztartásoknak és vállalkozásoknak is segít abban, hogy költséghatékony módon, közvetlenül az alkalmazásból kezeljék kiadásaikat, költségvetéseiket, megtakarításaikat, befektetéseiket és mindennapi banki igényeiket – olvasható a közleményükben.

Bankká válhat a Revolut – saját hitelszolgáltatást is indíthat

A vállalat először 2021-ben nyújtotta be a kérelmet, végül, hosszú várakozás után megkapta a korlátozott engedélyt az Egyesült Királyságban. A Revolut ezzel belépett az úgynevezett mobilizációs szakaszba.

Itt van a Revolut Stage fellépőinek listája a Szigeten

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.