BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új divatmárka jön Magyarországra, és azt is tudni, hol nyit üzletet

A török Koton cég középtávú tervei között szerepel 130-150 új üzlet megnyitása világszerte, elsősorban külföldön. Az első üzletek már 2024 utolsó negyedévében megnyílnak, ezek mindegyike bevásárlóközpontokban kap helyet, köztük három Budapesten.

Nyolc új üzletet nyit Magyarországon a török divatmárka, a Koton – írja a Portfolio. Az üzletek az Adventum által kezelt ingatlanokban kapnak helyet, és a tervek szerint 2024-ben kezdik meg működésüket. 

Turkey,,Istanbul,-,April,14,,2019:,Koton,Shop,Windows,On
Fotó: Shutterstock

Az aláírásra Isztambulban került sor, ahol A. Bülent Sabuncu, a Koton vezérigazgatója és Bárány Kristóf, az Adventum csoport alapító partnere is jelen volt. A Koton középtávú tervei között szerepel 130-150 új üzlet megnyitása világszerte, elsősorban külföldön. Az első üzletek már 2024 utolsó negyedévében megnyílnak, ezek mindegyike bevásárlóközpontokban kap helyet, köztük három Budapesten. 

A vidéki városok közül Sopronban, Debrecenben, Szegeden és Székesfehérváron is lesznek Koton-boltok. 

Az összesen több mint 6000 négyzetméternyi eladótérrel rendelkező üzletek közül a legnagyobb a Köki Bevásárlóközpontban lesz, amelyet mintegy 1000 négyzetméter alapterületen alakítanak ki.

A döntés kapcsán A. Bülent Sabuncu kiemelte: „Globalizációs stratégiánkkal összhangban folytatjuk növekedési kezdeményezéseinket. Tavaly bevételeink 34,5 százaléka nemzetközi tevékenységünkből származott.”

Bárány Kristóf hangsúlyozta: 

A Koton Törökország egyik legnagyobb divatmárkája. Örömmel tölt el bennünket, hogy segíthetjük őket magyarországi terjeszkedésükben.

Az Adventum csoport Kelet-Közép-Európában több mint 700 ezer négyzetméternyi kereskedelmi ingatlant kezel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.