BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bemutatta menedzsmentjének új tagját a Raiffeisen Bank

A bank lakossági és mikrovállalati területét Rajna Gábor irányítja a jövőben. A vezérigazgató-helyettes helyet kapott a Raiffeisen Bank menedzsmentjében is.

Rajna Gábor vezérigazgató-helyettesként, a menedzsment tagjaként irányítja a Raiffeisen Bank Zrt. retail (lakossági és mikrovállalati) területét 2024. augusztus 1-jétől.

Rajna Gábor
Rajna Gábor, a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettese / Fotó: Raiffeisen Bank

A 49 éves szakember több évtizedes, széles körű banki tapasztalattal rendelkezik. Diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen, pénzügy és kockázatkezelés szakon szerezte meg. Néhány év hazai és külföldi banki gyakorlat után, 2003-ban csatlakozott a K&H Bankhoz, ahol számos területen töltött be vezető szerepet: ideértve a pénzpiaci és treasury területet, az értékesítési hálózatot, a digitális transzformációt, majd az utóbbi években a vállalati divízió vezetését.

Nagy öröm, hogy Rajna Gábor személyében egy tapasztalt szakemberrel és vezetővel bővül a Raiffeisen Bank csapata. Biztos vagyok benne, hogy Gábor érkezésével a Raiffeisen Bank eddig is úttörő digitális fejlesztései, valamint az ügyfeleknek nyújtott magas minőségű szolgáltatásai és üzleti eredményei még tovább erősödnek

– mondta Zolnai György, a Raiffeisen Bank Zrt. vezérigazgatója.

Ukrán kibertámadások célkeresztjében az orosz bankrendszer – a Raiffeisen is érintett

Ukrajna ATM-eket tör fel Oroszország-szerte egy hatalmas kibertámadás keretében. A meghekkelt ATM érvényteleníti a kártyát, amellyel kapcsolatba kerül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.