BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ötöslottó: kisorsolták a számokat – ezekkel lehetett nyerni

Néhány perccel ezelőtt kihúzták az ötöslottó nyerőszámait. Ezt megelőzően harminckilenc héten át nem volt telitalálatos szelvény.

Szombat kora este ismét sorsoltak az ötös lottón, az eseményt a Duna Tv ezúttal is élőben közvetítette.

Colourful,Lottery,Balls,In,A,Lotto,Machine.,Gambling,Machine,And
Ötöslottó: kisorsolták a számokat – ezekkel a számokkal lehetett nyerni / Fotó: Shutterstock

A szűk órás műsor fináléja az ötöslottó-húzás, amelyet ezúttal is sok százezren vártak Magyarországon. Nem véletlenül, hiszen előtte már 39 héten keresztül nem találta el senki a nyerőszámokat. A mostani a negyvenedik alkalom volt és nincs új a nap alatt:

ezúttal se talált gazdára a főnyeremény.

Nem kevés pénzről lett volna szó, több mint nettó 5,9 milliárd forint volt a tét. Azonban ehhez a 

  • 20-as,
  • a 44-es,
  • a 72-es
  • a 73-as
  • és a 82-es

számot kellett volna választani. Ez azonban egyetlen egy játékosnak sem jutott az eszébe. Mindez azt jelenti, hogy a nyeremény tovább halmozódik, jövő szombaton már 6,222 milliárd forint lesz. Ez hatalmas összeg, de volt már ennél nagyobb: az idén február 24-én valaki 6,5 milliárd forinttal gazdagodott, miután helyesen adta fel a 4, 15, 47, 59, 83 számsort.

A Jokernél azonban egészen más a helyzet. Az 1, 7, 2, 7, 2, 4-es kombinációt ketten is eltalálták, így ők 112 136 590 forintot nyertek. A nettó nyereményösszeg a jövőhéten 40 millió forint. De sokan mások is milliókat nyertek az ötöslottón. Négy találatosból ugyanis 17 szelvényt is találtak, az ő nyereményük 3 845 610 forint.

Bár lottómilliárdost most se avathatott az ország, érdemes lehet feleleveníteni, hogyan juthatnak hozzá a nyertesek a pénzükhöz. Ezt az alábbi cikken foglaltuk össze, éppen a februári rekordnyeremény apropóján.

Lottónyertes: egy ország irigyli, de nem jut csak úgy hozzá a pénzéhez – így fizeti ki a rekordösszeget a Szerencsejáték

Eddig soha nem látott főnyereményt, több mint hat és fél milliárd forintot vihet haza az ötös lottó nyertese. Csakhogy ennek szigorú szabályai vannak. Ráadásul az óra is ketyeg, a lottónyeremény ugyanis nem áll rendelkezésre örökké.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.