BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új partnerek a PwC-nél

A PricewaterhouseCoopers (PwC) tanácsadási üzletágának partnerévé nevezték ki Fekete Miklóst (38), feladata a tranzakciós szolgáltatások további növekedésének elősegítése Magyarországon és a kelet-közép-európai régióban. A bejegyzett könyvvizsgáló végzettségű szakember 15 éve dolgozik a PwC-nél, ebből másfél évet töltött a cég londoni irodájában. Elsősorban vállalatfelvásárlással és -értékesítéssel kapcsolatos tanácsadással, pénzügyi átvilágítással foglalkozik.

Peter Flamank (52) Londonból érkezett. A könyvvizsgáló partner ebben a hónapban csatlakozott a PwC budapesti irodájához. Pályafutását 1977-ben kezdte Új-Zélandon, 1989 óta cégtárs. 1999-től hat éven át a közszolgáltatások iparágért felelős könyvvizsgáló cégtársként önkormányzatoknak és nonprofit szervezetnek nyújtott szolgáltatásokat Londonban és Délkelet-Angliában. Bejegyzett könyvvizsgáló (Új-Zélandon és Nagy-Britanniában), kereskedelmi diplomáját pedig a Canterbury Egyetemen szerezte. n VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.