BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már legalább 360 halott Gázában

Folytatták Gáza bombázását kedden az izraeli vadászgépek, melyek az AFP francia hírügynökség által megkérdezett szemtanúk szerint sorozatos támadásokat hajtottak végre, főként Gázavárosban.

A célpontok ismét a Gázát uraló Hamasz létesítményei voltak, de több lakóházat is találat ért. Palesztin kórházi források szerint az izraeli bombázásoknak legkevesebb 360 halálos áldozata van, a sebesültek száma csaknem 1700. Az izraeli hadsereg megerősítette, hogy vadászgépei kedden újabb "Hamasz célpontokat támadtak" - számol be a Hírszerző az MTI alapján.

Ezalatt a Hamasz folytatódó rakétatámadásai következtében Izraelben már négyen haltak meg. Izrael hadserege szombaton kezdte meg Gáza bombázását vadászgépeivel. A támadást azért kezdték, hogy véget vessenek a Hamasz izraeli területekre mért rakéta-, és gránáttámadásainak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.