BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bokros: Dávid Ibolya tudta, a jelöléssel mit vált ki

Ha komolyan felajánlják, akkor komolyan megfontolja a miniszterelnöki jelölést Bokros Lajos.

Bokros Lajost a Gyurcsány-csomagról kérdezték a TV2 Mokka című műsorában, mely kapcsán azt nyilatkozta, csak akkor nyilvánítana véleményt, mikor már a csomag minden pontja teljesen tisztázott - számol be a Hírszerző az FH jelentése alapján.

A riporter rákérdezett az utóbbi napok nagy port kavart Dávid Ibolya által kezdeményezett konstruktív bizalmatlansági indítványra. "Valóban lenne miniszterelnök?" - tette fel a kérdést. "Ha komolyan felajánlják, akkor komolyan megfontolom" - válaszolta Bokros Lajos.

"Dávid Ibolya pontosan tudta, ezzel a jelöléssel ilyen reakciókat indíthat el. Tudta, hogy óriási kockázatot vállal és éppen ezzel bizonyította be számomra, milyen nagyszerű, bátor asszony, mert az ország érdekét tartotta szem előtt, nem pedig a szűk pártérdeket" - tette hozzá.

"Egy biztos: az országnak komoly válságkezelésre van szüksége, ezért a pozíciót csak akkor vállalnám, ha saját programomat vihetem véghez; ez megment attól, hogy az ember bármilyen kampány áldozatává váljon" - ezt már az RTL Híradó reggeli kiadásában nyilatkozta Bokros.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.