BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kicsit erősödött a BUX

A gyenge, 19.701,42 pontos nyitást követően a BUX 19 886 pontra erősített fél tíz előtt.

A BÉT egyelőre teljesíti az elemzők várakozásait – a QUAESTOR Zrt. szakértője korábban az MTI-nek úgy nyilatkozott: megtorpanásra számít szerdán az elmúlt két nap erőteljes emelkedése után. Illés László helyben járó, iránykereső kereskedéssel számol.

Az OTP erősített a tegnapi záróárhoz képest: 5 129 forintért kereskedtek a cég papírjaival fél tíz körül. A Mol eddig tegnaphoz képest gyengébben szerepel, erősödés után lefelé indult az árfolyam, 14 830 forint körül mozgott 9 óra után. A Richter határozottabban erősített tegnaphoz képest, ma reggel 39 385 forintot ért el. A Magyar Telekom gyengülve 787 forint körül mozgott ugyanekkor.

Az euró árfolyama 9 óra után 266 forint körül mozgott, egy dollárért 186 forintot adtak a budapesti parketten. A forint tehát a kora reggeli órák tendenciájának megfelelően csak kicsit erősített.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.