BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egy felmérés szerint a Xerox a vezető dokumentum-kezelő

Az outsourcing piac elemzésével foglalkozó NelsonHall cég által készített, a dokumentumkezelési piac előrejelzéséről szóló tanulmány szerint a Xerox a vezető dokumentumkezelő vállalat.

”A nemzetközi dokumentumkezelési piac értéke az előrejelzések szerint több mint 45 milliárd dollárra növekszik 2013-ra. A Xerox jelentős szakmai tapasztalata óriási lehetőséget jelent a társaság számára ezen a folyamatosan növekvő területen, ahol bevételei alapján máris az élen áll” – mondta Rachael Stormonth, a NelsonHall elnökhelyettese.

A vállalat nemcsak a teljes piac tekintetében, hanem az összes jelentős régióban is vezető szerepet tölt be, így Európában, Észak-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában, valamint Ázsia csendes-óceáni térségében.

Az üzleti folyamat-szolgáltatásokra specializálódott NelsonHall nemzetközi és regionális szinten követi nyomon az üzletifolyamat-tevékenységeket. Az elemző cég dokumentumkezelésről szóló felmérése a menedzselt nyomtatási, a beérkező dokumentumokkal kapcsolatos, valamint a kifelé irányuló tranzakciókhoz és nyomtatáskezeléshez kapcsolódó szolgáltatásokat vizsgálja.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.