BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mennyi most a stabilizálódott forint árfolyama?

Stabilizálódott a forint kedden kora reggel: az eurót 264,42 forinton jegyezték a nemzetközi devizakereskedelemben, míg hétfőn későn este 264,40 forint/euró volt az árfolyam. Hétfő délutánhoz képest is erősödött a forint.

Kereskedők szerint a forint a következő napokban erős marad az euróhoz képest a kockázatvállalási hajlandóság növekedésével.

A forint már hétfőn erősödött a fő nyugati központok elektronikus jegyzéseiben az euróval és kisebb mértékben a dollárral szemben is, miután a nap folyamán megjelent jó amerikai adatok megemelték a dollárt, lenyomták az eurót, és növelték a kockázatosabb eszközök keresletét.

A forinthoz hasonlóan stabilizálódott kedden kora reggel a korona és a zloty is: az euró 3,8393 zlotyt ért, a hétfő késő esti 3,8420 zloty után.

A koronát 25,3060 korona/euró árfolyamon jegyezték kedden kora reggel, hétfőn későn 25,3150 volt az euró árfolyama.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.