BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kissé fellélegezhettek a frankhitelesek

A svájci frank ára mérséklődött a délutáni órákban, bár a forint régiós összehasonlításban nem teljesít túl jól.

Egy svájci frankért röviddel fél öt előtt 217,36 forintot adtak, ami jelentős javulás, tekintve, hogy ma már jóval 220 felett is mozgott az árfolyam. Az átlagos ár 219,02 forint volt, ami valamivel jobb a tegnapi zárásnál. A javulás egyébként a délutáni helyzetet tekintve már kevésbé köszönhető a forint erejének, hiszen a régiós devizák közül gyakorlatilag csak a román lej mozog együtt a mi fizetőeszközünkkel, a térség többi devizája jelentősen lekörözi a forintot az euróárfolyamot tekintve.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

A helyzetet előremozdította, hogy az euró kissé erősödni tudott ma napközben az alpesi devizával szemben. Jelenleg egy euró 1,21 svájci frankot ér. Az euró-dollár árfolyam is kissé a közös valuta irányába billent, egy euró jelenleg 1,44 dollárt ér, vagyis – ha nem is túl sokat –, de javítani tudott pozícióján az európai deviza.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.