BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kikiáltási ár nélkül értékesít ingatlanokat a CIB

Ingatlancsomag-értékesítési kampányt indít a CIB csoport mától kezdve négy hónapon át – közölte a pénzügyi szolgáltató.

A promóció során hat magyarországi régióban összesen tizenegy, lakó- és kereskedelmi ingatlanokat tartalmazó csomagot értékesít a CIB csoport visszavett ingatlanok értékesítésével foglalkozó leányvállalata, a Recovery Zrt.

A kampányban szereplő ingatlanok becsült piaci értéke meghaladja az 5 milliárd forintot. A promóció különlegessége, hogy a 3-12 ingatlant
tartalmazó, havonta meghirdetett csomagokra a vásárlási lehetőség mindössze 30 napig él, és nincs hivatalos kikiáltási ár sem.

„A magyarországi ingatlanpiacon az elmúlt két évben folyamatosan élénk az érdeklődés. Ennek oka egyrészt a javuló gazdasági kilátásokban keresendő, másrészt mind a betéti, mind a hitelkamatok alacsonyak. (Közben zöld jelzést kaptak a magyarországi pénzügyi szolgáltatók is a kényszerértékesítések fokozására.)

Ebből következik, hogy amellett, hogy olcsón lehet finanszírozáshoz jutni, a befektetők olyan lehetőségeket keresnek, melyekkel magasabb hozamlehetőséget érhetnek el. Az ingatlanbefektetés erre kiváló megoldást jelent, ezért arra számítunk, hogy legújabb értékesítési kampányunkat jelentős érdeklődés fogadja majd” – közölte Nemes Rudolf, a CIB csoport
visszavett eszközgazdálkodási vezetője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.