BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Százezer iwiw-es csalódott!

Nem csak az éttermek és pub-ok, de az internetes oldalak forgalma is megnőtt a foci EB alatt: az iWiW közösségi oldal tippjátékában jelenleg közel félmillióan játszanak és összesen 5,8 millió fogadást kötöttek eddig a meccsek eredményeire.

A fogadójátékban a tegnap esti meccs előtt még százezernél több iWiW-es gondolta úgy, hogy Olaszország lesz a végső győztes - áll a weblap által kiadott legfrissebb közleményben. A két évvel ezelőtti világbajnok olasz válogatott azonban búcsúzott a legjobb nyolc közül.

Az iwiw testvérolala, az origo olvasói az Eb kezdete óta részletes szavazólapon osztályozhatják a mérkőzéseken szerepet kapott labdarúgók teljesítményét. A negyeddöntők után a kapusok rangsorát a spanyol Iker Casillas vezeti, aki a vasárnap esti büntetőpárbajban remekelt éppen az olaszok ellen, s ha csak néhány ezred ponttal is, de megelőzte a korábban rangelső holland Van Der Sart. A védők között eddig a német Philipp Lahmot látták legjobbnak az origo olvasói, míg a középpályások listáján két már kiesett játékos, a holland Wesley Sneijder és a portugál Deco vezet.

A csatárok között a spanyol David Villát a második helyre szorította vissza az Eb eddigi talán legnagyobb felfedezettje, az orosz Andrej Arsavin. Ők ketten hamarosan közös mérkőzésen is összemérik erejüket, ellenfélként lépnek majd pályára a csütörtöki elődöntőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.