BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nézze meg a világ legszexisebb autóit!

Rolls-Royce, Chevrolet, Lexus és Ferrari is felkerült a Forbes listájára, amit a világ legszexisebb autóiból állított össze.

A Rolls-Royce Phantom sedan 333 ezer dolláros alapárával már önmagában is tiszteletet ébreszt - olvasható a honlapon. A klasszikus forma és a tágas utastér méltán teszi az autót a hip-hop mogulok kedvencévé, és a világ legszexisebb luxusautóinak egyikévé.

A hollywoodi ügynökök legszexisebb autója Lexus LS Hybrid sedan. Az autó hozza mindazt, ami ezen a szinten elvárható: előkelő, trendi és zöld.

A Lamborghini Murciélago a Miami Beach plasztikai sebészeinek a kedvence, 319 ezer dolláros árával biztos anyagi hátteret feltételez, kihívó külsejével, sportos vonalvezetésével, pedig hasonló adottságú barátnőt az anyósülésen.

A legszexisebb gengszterautó a Cadillac Escalade pickup, visszafogott és agresszív egyszerre, alighanem tökéletes ellentéte a Chevrolet Corvette-nek. Ez utóbbi inkább könnyed és laza, igazi csajozós kocsi. Potom 53 ezer dolláros árával, 400 lóerős, V8-as motorjával a frissen elvált apukák kedvelt emblémája.

Hasonló imázst teremt, de utóbbi járgánynak több, mint háromszorosába kerül az exnejek legszexisebb autója, egy Mercedes-Benz SL65 AMG, több mint 600 lóerővel.

Az NBA sztárok rajonganak a dinamikus, extravagáns újdonságokért, a Ferrari 599 GTB Fiorano pedig minden ízében ilyen. Az idei év legszexisebb Ferrarija tehát kétségtelenül az 599-es.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.