BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jön az új Chevrolet - Képpel!

Egy hónap múlva a párizsi autószalonon mutatkozik be a vadonatúj Chevrolet Cruze szedán.

A dinamikus, négyajtós-kupé Európában jövő márciustól lesz kapható. Európai premierjén a Cruze 1.6 literes (112 LE/82 kW) és 1.8 literes (140 LE/103 kW) 16 szelepes, benzines, kétoldali változó-szelepvezérlésű erőforrásokkal lesz kapható.

A motorok a nagyobb teljesítmény mellett, alacsonyabb károsanyag-kibocsátással és gazdaságosabb üzemmóddal büszkélkedhetnek. Az új 2.0 literes turbódízel 150 lóerős/110 kilowattos teljesítményre, és 320 newtonméter nyomaték leadására képes.

A hajtásláncot az ötsebességes manuális váltó, és a kompakt kategóriában a Chevrolet első hatsebességes automatikus váltóműve teszi teljessé.

A 2008-as eladások 23 százalékos növekedésével a Chevrolet a GM Europe leggyorsabban növekedő márkája. A Cruze érkezése az új, izgalmas termékpaletta zászlóshajója, amely várhatóan még nagyobb sikerekre viszi a márkát.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.