BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Belehúz" a Samsung Magyarországon

A háztartási gépek több termékkategóriájában is jelentősen kívánja növelni forgalmát és piaci részesedését Magyarországon a Samsung Electronics – értesült a Világgazdaság.

A dél-koreai elektronikai gyártó itteni leánycége 2009-ben információink szerint együttesen mintegy 20-25 százalékkal nagyobb bevételt tervez a fehérárukból. Ennek érdekében növeli a termékválasztékot, és a jelenleginél nagyobb arányban kíván megjelenni a beépített készülékek piacán.

Utóbbi kategóriában még viszonylag alacsony a részesedése, hiszen egyfelől ezt a termékcsoportot egy éve kezdte el nálunk értékesíteni, másfelől a kínálatából még hiányzik a mosogatógép. A beépített eszközöket árusító konyhastúdiók pedig elsősorban a teljes választékú márkákat tudják könnyebben eladni – hangzott el a cég legutóbbi üzletipartner-találkozóján.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.